Aluminij iz Mostara: dugo očekivana propast

Mnogi su vjerovali kako je tvornica Aluminij iz Mostara "previše velika da bi propala": važan izvoznik, tisuće ljudi živi od nje. Problemi su rasli, a i sad se mnogi tamo pitaju: treba li pomoći Sarajevo ili opet Zagreb?, piše Deutsche Welle.

Opširnije...

Minimalna otkupna cijena malina 2,5 KM

Tvrtka Herbos Nature iz Sarajeva, jedan od najvećih otkupljivača malina u BiH, objavila je ovogodišnju otkupnu cijenu ovog voća, ispod koje se neće ići. Kako su potvrdili za Klix.ba, otkupna cijena malina sorte willamette i meeker definisana je u iznosu od dvije i po marke po kilogramu.

Opširnije...

Jeste li ju i vi instalirali? Lažna Samsungova aplikacija prevarila milijune korisnika

U posljednje vrijeme sve je više lažnih aplikacija na koje je moguće naletiti na Google Play trgovini, a koje uzrokuju više štete nego koristi.

Opširnije...

Kandidat za predsjednika SAD-a smatra da dolazi vrijeme "pametnog oružja"

Joe Biden smatra da bi oružje trebalo imati senzor za otiske prstiju tako da bi ga mogli koristiti samo njegovi vlasnici.

Opširnije...

Japanci prosvjeduju protiv nove linije donjeg rublja Kim Kardashian

Japanci su u četvrtak na društvenim medijima žestoko prosvjedovali protiv nove linije donjeg rublja američke reality zvijezde Kim Kardashian pod nazivom "Kimono", komentirajući da je riječ o krađi njihove kulture koja vrijeđa cijenjeni tradicionalni odjevni predmet.

Opširnije...

Bitcoin skočio na 9300 dolara - zašto?

Bitcoin je stigao do gotovo deset tisuća američkih dolara vrijednosti sa 16. lipnjem i time oduševio sve one koji vjeruju u njega, no ujedno i dodatno ostavio u zraku pitanje “Kako je to moguće?”.

Opširnije...

No comment.

Šutnja

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna