OVO JE VEĆ PERVERZIJA Bakir i Dragan opet dogovorili da će se dogovarati

Izaslanstva Stranke demokratske akcije (SDA) i Hrvatske demokratske zajednice (HDZ BiH), predvođene stranačkim predsjednicima Bakirom Izetbegovićem i Draganom Čovićem, u Sarajevu održali jedan od niza sastanaka na temu Izbornog zakona i formiranja vlasti u BiH. Kako su izjavili i Čović i Izetbegović, "dogovoili su da će se nastaviti dogovarati i tražiti rješenja".

Opširnije...

Pramod Mittal piše Zvizdiću i Novaliću: Nanijeli ste štetu – mirno rješenje ili tužba protiv BiH

Britansko-indijski milijarder PramodMittal, investitor i vlasnik 51% Global Ispat Koksne Industrije d.o.o. Lukavac (GIKIL), koji je krajem srpnja ove godine, kao i njegova dva suradnika, uhićen pod sumnjom za gospodarski kriminal i zlouporabu ovlasti, putem svog odvjetničkog tima obratio se najvišim političkim dužnosnicima u BiH i FBiH. On traži sastanak sa predstavnicima BiH i mirno rješenje spora a, u suprotnom, najavljuje tužbu i arbitražu protiv BiH pred međunarodnim sudovima, ekskluzivno doznaje Dnevni list.

Opširnije...

UZNEMIRUJUĆE PROGNOZE Zbog klimatskih promjena more potapa primorske gradove, čak i Čapljinu, i dolazi do Mostara

Prema novim prognozama hrvatski gradovi uz more za koje desetljeće bit će nemogući za život. UN-ov izvještaj o stopi zagađenja Zemljine atmosfere naveo je da je 2017. godine čovječanstvo, ne samo što je povećalo razine CO2 na najviše u ljudskoj povijesti, nego je to činilo brže nego ikada, piše Express.hr.

Opširnije...

OVO MORATE VIDJETI I ČUTI - Starleta Ava želi na Pantovčak: "Predsjednica je ušla na moj teritorij, sada ću ja ući u njen"

Kandidatkinja za predsjednicu Hrvatske, Ava Karabatić, hrvatska reality zvijezda i starleta kaže da će pobijediti u utrci za predsjednicu jer je "šarmantna, pametna i najljepša". "Ona ulazi u moj teritorij, a sad ću ja ući u njen. A moj teritorij je reality i starleta tako da će moj slogan biti 'Sve ćete biti zadovoljeni', što znači da će će naš narod, populus, biti zadovoljeni i zadovoljni", rekla je ova osebujna starleta.

Opširnije...

Šarović: "Ashdown nas je sve uklonio 2003. godine, a Dodik je instaliran"

Lider SDS-a i ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH Mirko Šarović za N1 je govorio kako je tekao njegov razgovor sa tadašnjim visokim predstavnikom Paddyjem Ashdownom koji ga je smijenio sa mjesta potpredsjednika SDS-a i zabranio političko djelovanje, ali i ulozi Milorada Dodika, aktualnog srpskog člana Predsjedništva BiH i predsjednika SNSD-a."On RS vodi u izolaciju i neizvjesnost, to je po meni najveća opasnost. Mislim da je on kao slijepac koji ne zna što je na kraju. Još veća opasnost je to što želi ostati po svaku cijenu. Republike Srpske je bilo i prije Dodika i bit će i nakon Dodika. Čak poslije njega će biti još bolja", rekao je Šarović.

Opširnije...

Vlasti u Bihaću migrantima uvode stroge mjere nadzora, ne primaju nove, a puštaju samo one koji žele otići

Vlasti Unsko-sanske županije neće 15. studenog zatvoriti postojeće kampove za ilegalne migrante koji se nalaze u tom dijelu Bosne i Hercegovine ali će uvesti stroge mjere nadzora i ograničiti kretanje migranata, najavio je u srijedu županijski ministar unutarnjih poslova Nermin Kljaić.

Opširnije...

No comment.

Birači, prasići, jagnjići

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna