Čović: Apsolutno nisam odgovoran za Aluminij, trebali bi mi zahvaliti; Netko je sve istovario na nas; Bit ću brutalan prema onima koji su izvlačili milijune

Prvi put nakon prošlotjednog prosvjeda radnika Aluminija ispred Doma HDZ-a BiH kada je nazivan 'lopovom', oglasio se Dragan Čović, predsjednik HDZ BiH i predsjednik HNS-a. On je pred novinare istupio u pauzi sjednice proširenog Predsjedništva HNS BiH, tijekom koje su svoje članstvo zamrznule dvije stranke, HRS i ČNL, što je s HRAST-om i HNL-om, ukupno četiri stranke. Čović je jasno kazao da apsolutno nije odgovoran zbog događanja u Aluminiju, te da mu se, čak što više, trebalo zahvaliti što je za Aluminij učinio u posljendjih 4-5 godina. U Aluminiju je najavio istragu i, kako reče, brutalan odgovor za one koji su izvlačili novac.

Opširnije...

Aluminiju Vlada FBiH produžila život do kraja godine, pokreće se Ljevaonica, vlada optimizam, Čović pobjegao od novinara, bit' će struje ali ne zna se po kojoj cijeni

Republika doznaje da u 'paketu' o financijskoj konsolidaciji koji predovodi Aluminij idu još šest tvrtki u sličnim problemima kojima se također poslovanje nastavlja u okviru financijske konsolidacije i to: Privredno društvo 'Zrak' d.d. Sarajevo; Privredno društvo PS 'Vitezit' d.o.o. Vitez; Privredno društvo 'Tehnički remontni zavod Hadžići' d.d. Sarajevo; Privredno društvo 'Konfekcija Borac' d.d. Travnik; Šrivredno društvo 'BNT Tvornica mašina i hidraulike' d.d. Novi Travnik; i Privredno društvo 'Binas' d.d. Bugojno.

Opširnije...

BEZ 4 STRANKE - NEMA VIŠE SMISLA Nakon istupanja HNL-a i HRASTA, članstvo u HNS-u zamrznuli Republikanci i Čapljinska neovisna lista

  Nakon što su Hrvatska neovisna lista predsjednika dr. Josipa Perića i Hrvatski savez HKDU-Hrast Pere Barbarića istupile iz članstva Hrvatskog narodnog sabora (HNS), danas su to učinili i Hrvatska republikanska stranka i Čapljinska neovisna lista. Točnije, ove dvije stranke zamznule su svoj status, kako je istaknuto, "do nekih novih ljudi, nekih novih vremena". Nakon najnovijeg "odljeva" članica, HNS sada broji ukupno 10 stranaka od kojih su najjači HDZ BiH i HDZ 1990 te manje stranke: HSP BiH, HSS Stjepan Radić, HSS, HSP AS, HLL, HDU, HKDU i HSP Bosne i Hercegovine.

Opširnije...

CVIJET MLADOSTI: Kud odoše Hrvati od 15 do 30 godina!?

  Hrvatska je od 2011. do 2017. godine izgubila četiri posto svog stanovništva, no pogledamo li demografsku situaciju po županijama, stanje djeluje još alarmantnije, piše u ponedjeljak Jutarnji list.

Opširnije...

NAKON ROLAND GARROSA, IVAN DODIG OSVOJIO I WIMBLEDON! Fantastičan nastup hrvatskog tenisača i njegove partnerice u finalu

Hrvatski tenisač, Međugorčanin, Ivan Dodig osvojio je s Tajvankom Latishom Chan naslov wimbledonskih pobjednika u konkurenciji mješovitih parova, Dodig i Chan su u finalu za samo sat i devet minuta svladali Šveđanina Roberta Lindstedta i Latvijku Jelenu Ostapenko sa 6-2, 6-3.

Opširnije...

TEME KOSOVO I EU: Francuski predsjednik Macron stiže u ponedjeljak u dvodnevni posjet Srbiji

Francuski predsjednik Emmanuel Macron dolazi u ponedjeljak u dvodnevni posjet Srbiji s namjerom da pokaže kako je Pariz i dalje "značajan igrač na svjetskoj političkoj i sigurnosnoj sceni", ocjenjuju uoči posjeta beogradski mediji navodeći kako Beograd Macrona dočekuje u svjetlu njegove nedavne ne baš optimističke poruke da ne podupire proširenje Europske unije dok ona ne dosegne unutarnju konsolidaciju.

Opširnije...

No comment.

Šutnja

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna