SNIMA SE NOVA 'IGRA PRIJESTOLJA' Povratak u prošlost, možda će se opet snimati u Hrvatskoj

Uzalud su hektolitri suza proliveni za zadnjom sezonom serije “Game of Thrones”. Serija koja je stekla kultni status i prije nego što je završila, neće se, doduše, više snimati kao takva, ali baš jučer je najavljen njezin prequel, naslovljen “Kuća zmaja”.

Opširnije...

Princ Andrew odstupio je s dužnosti jer je prijateljevao s pedofilom

Posljednjih nekoliko dana postalo mi je jasno kako me moj odnos s pokojnim Jeffreyjem Epsteinom onemogućava u obavljanju kraljevskih dužnosti, izjavio je princ Andrew u službenom priopćenju.

Opširnije...

Sharon Stone u 62. godini ponovila kontroverznu scenu iz 'Sirovih strasti'

Sharon Stone je 1992. godine snimila film 'Sirove strasti', koji je uključivao i kontroverznu scenu koja ju je proslavila. Upravo tu scenu odlučila je ponoviti na dodjeli GQ-ovih nagrada za 2019. godinu na kojoj je osvojila titulu "Žene 2019. godine".

Opširnije...

Tko je Youtuber koji vrijeđanjem i skandalima mjesečno zarađuje 4.000 eura, kupio je Rolex i Prosche, a ima samo 22?

Kad se prije pričalo o najvećim zvijezdama Balkana, govorilo se, primjerice, o Zdravku Čoliću i Severini, ali danas je priča malo drugačija. Njih dvoje još pune dvorane po cijelom Balkanu, ali status idola preuzeli su neki drugi klinci. Jedan od predvodnika je Baka Prase, 22-godišnji Beograđanin čiji je video "Jel te nije blam" jedan od najvećih ovogodišnjih hitova regionalnog YouTubea, piše 100posto.

Opširnije...

Jen iz 'Prijatelja' otvorila Instagram i već ima milijune pratitelja

Jennifer Aniston otvorila je profil na Instagramu i objavila prvu fotografiju s ekipom iz kultne serije "Prijatelji".

Opširnije...

Novi Joker puni kina - Mračna priča o propalom komičaru izaziva polemike: 'Toksičan i agresivan'

Jedni ga drže remek djelom, predviđaju mu Oscare, na festivalu u Veneciji je zaradio osam minuta ovacija. No brojni kritičari ga smatraju toksičnim.

Opširnije...

No comment.

Birači, prasići, jagnjići

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna