Coral Beach Club Dubrovnik domaćin je izbora Miss Fashion TV CROATIA 2018, a koji će se održati 05.07.2018 godine s početkom u 19:00h.

Odabrana hrvatska predstavnica putuje na svjetski izbor Fashion TV Model Awards 2018 na CiparFASHION TV MODEL AWARDS je svjetski izbor modela, koji se održava već 15 godina, a finalni izbor održat će se u periodu od 01.10. – 10.10.2018 godine u hotelu Rocks & Casino Cyprus. Coral Beach Club Dubrovnik je organizator izbora Miss Fashion TV u Hrvatskoj, na kojem će se 05.07.2018 godine s početkom u 19:00h, 14 kandidatkinja pokazati u najboljem izdanju i zasjati ispred stručnog žirija te mnogobrojne publike.

Zadatak će biti odabrati hrvatsku predstavnicu, koja će nas predstavljati na svjetskom izboru Fashion TV Model Awards na Kipru. Djevojke će se predstaviti u svečanim i zavodljivim haljinama renomirane modne dizanerice Amine Hasanbegović, casual izdanju poznatog modnog brenda „Lolita Blanka“ iz Makarske, koja je na modnoj sceni prisutna već 14 godina, kupaćim kostimima "Exclusive Lingerie" i "casual" odjeći poznatog modnog brenda Just J.

Coral Beach Club kao najbolja „fashion destination“ za održavanje ovog modnog događaja, gostima pruža sve na jednom mjestu – opuštajuću atmosferu uz laganu glazbu, gastronomske delicije i veliki izbor bezalkoholnih i alkoholnih pića te plesnu zabavu u poslijepodnevnim satima, uz rezident DJ-a, Eric D Clarka. Koncept je uz velika financijska ulaganja pokrenut 2015.godine,  uz suradnju Valamar Resorta te gospodina i gospođe Feller.

Nositelj licence izbora Miss Fashion TV za Hrvatsku, Crnu Goru, Srbiju i Bosnu i Hercegovinu je Abc Models Mgmt International, koji je prošle godine proslavio 20 godina uspješnog poslovanja i koji ima veliko iskustvo u organizaciji sličnih izbora i modnih događanja.

Sve informacije i rezervacije vezane uz izbor MISS FASHION TV CROATIA 2018 na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem facebook stranice:  https://www.facebook.com/CoralBeachClubDubrovnik/?rf=171347899597186

Komentari:

No comment.

Birači, prasići, jagnjići

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna