Najnovija 15. sezona "Kardashians" na kanalu E! od kolovoza!

E! mega-hit serija Kardashians, vraća se 12. kolovoza u 21h sa petnaestom sezonom, a sve veća obitelj Kardashian se suočava sa nekim od najtežih izazova do sada. U ovoj sezoni nas čeka baby-boom jer se Khloé i Kylie po prvi put susreću sa majčinstvom, a Kim čeka treće dijete preko surogat majke



U međuvremenu, zaoštrava se tenzija između tri najstarije sestre dok Kim i Khloé preispituju Kourtneynu energiju i prioritete, zbog čega Kourtney razmišlja o svojoj odanosti obitelji. Uznoseći društvenu odgovornost na višu razinu, Kourtney i Kim odlaze u prijestolnicu kako bi važnim ciljevima dale svoj glas.

Dok se Kourtney zalaže za sigurnije proizvode za osobnu higijenu, Kimina misija je da privoli predsjednika Donalda Trumpa da odobri pomilovanje Alice Marie Johnson, žene koja je osuđena na doživotni zatvor za prvo, nenasilno djelo u vezi s narkoticima. Gledatelji će, u realnom vremenu, pratiti Kiminu borbu za Aliceina prava koja će na kraju dovesti do njenog oslobađanja.

Kendall nastavlja sa munjevitim osvajanjem svijeta modelinga i trudi se uživati u zemljama u koje putuje dok daje oduška svom "unutarnjem djetetu", naročito tijekom posjete Francuskoj. Kourtney i Scott prihvaćaju svoje "novo normalno" tako što zajednički odgajaju djecu, a Kim reagira na neke Kanyeve kontroverzne komentare tijekom priprema za objavljivanje njegovog najnovijeg albuma.

U međuvremenu, atmosfera se zaoštrava pošto se čitava Kardashian-Jenner-West obitelj sastaje radi snimanja epizode Celebrity Family Feud za dobrotvorne svrhe, čime Kanye ispunjava jedan od svojih životnih snova da se pojavi u toj emisiji. Čak i unatoč razlikama u mišljenjima, ova usko povezana obitelj zna da im je bolje kada su svi zajedno.


(izvor: mojtv.hr)

Komentari:

No comment.

Pravo

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna