Tko je sa Severininog Instagrama obrisao sve fotke njenog sina?

Ne zna se je li pjevačica sama obrisala slike ili je to napravio Instagram na Popovićev zahtjev, kao što je to nedavno bio slučajNakon što su na internet nakon samo tri mjeseca ponovno dospjele nove gole fotografije Severine, pjevačica se potpuno povukla.

Bez objašnjenja je odgodila sinoćnji koncert u Nürnbergu, a novi skandal nije komentirao ni suprug Igor Kojić. Menadžer pjevačice Ne zna se je li pjevačica sama obrisala slike ili je to napravio Instagram na Popovićev zahtjev, kao što je to nedavno bio slučaj. Tomica Petrović ponovio je ono što je rekao i u kolovozu:

– Sve ovo događa se upravo nakon što je Severina opet pobijedila u sudskim postupcima. Ovakve osvete bivših partnera, namještaljke i pokušaj diskreditacije nisu ništa novo. Postavlja se pitanje gdje su tome granice i kojim će se još sredstvima poslužiti. Još jutros su poduzete sve pravne radnje za zaštitu Severininih prava i interesa – izjavio je Petrović.

Iako se nije oglasila na Instagramu, s te društvene mreže nestale su sve slike njezinog sina Aleksandra kojeg je dobila u vezi s „kraljem bakra“ Milanom Popovićem. Na njezinom profilu ostala je tek fotografija s novogodišnjeg partyja u Crnoj Gori na kojoj pozira s mužem Igorom i sinom, a ostalih fotografija nema.

Ne zna se je li pjevačica sama obrisala slike ili je to napravio Instagram na Popovićev zahtjev, kao što je to nedavno bio slučaj. Severinin Instagram je već neko vrijeme predmet njezinih razmirica s bivšim partnerom Popovićem. Njemu jako smeta što pjevačica objavljuje fotografije njihovog sina i time, kako kaže, narušava privatnost i anonimnost djeteta. Više puta je isticao da želi da Aleksandar odrasta u anonimnosti kao sva ostala djeca, a nedavno je u jednoj emisiji rekao da želi da mališan ide u privatnu školu zbog roditeljskih grešaka iz prošlosti.


(izvor: vecernji.hr)

Komentari:

No comment.

Pravo

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna