HBO: Game of Thrones se vraća u travnju

Službeni Twitter račun serije počastio je gledatelje i kratkim teaserom s materijalom iz prošlih sezona.Dugo HBO nije htio potvrditi kada će preostalih šest epizoda “Igre prijestolja” biti na rasporedu bez obzira što je još krajem siječnja ove godine Maisie Williams (Arya) slučajno izblebetala da će to biti upravo travanj 2019.

Osma sezona počela je s produkcijom u listopadu 2017., a rad na šest preostalih epizoda trajao je sve do nedavno. Post-produkcija trenutno obavlja svoj dio posla.

Home Box Office je također potvrdio da će osma sezona imati šest cjelovečernjih epizoda — što bi značilo da će svaka imati više od sat vremena, a valjda manje od dva sata. David Nutter je režirao tri epizode, Miguel Sapochnik dobio je dvije, a showrunneri David Benioff i D.B. Weiss režirali su samo finale. Sezonu u cijelosti potpisuju David Benioff i D.B. Weiss, Bryan Cogman i Dave Hill.

George R. R. Martin je pak potvrdio kako ne zna kad će izaći sljedeća knjiga i da se prilično “muči”. Podsjetimo — “A Dance With Dragons” je izašla u srpnju 2011.

Zadnja sezona Game of Thronesa dolazi na HBO u travnju (aprilu).


(izvor: serijala.com)

Komentari:

No comment.

Pravo

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna