Doctor Who se vraća u 12. sezoni sljedeće godine, Whittaker i Chibnall odlaze poslije nje?

Nove glasine ne ulijevaju povjerenje, ali još uvijek su samo glasine.BBC je napokon službeno potvrdio kako je započelo snimanje dvanaeste sezone “novog” Whoa i da će ona biti emitirana u jesen sljedeće godine. Hoćemo li čekati do studenog ili prosinca još nije poznato, ali barem nije proljeće 2020.

Chris Chibnall i britanska javna televizija potvrdili su kako se prvi put od oživljavanja serije, odnosno od 2005., neće emitirati Božićni specijal, jer showrunner i njegova scenaristička soba nisu imali nove ideje, ali 1. siječnja nas ipak očekuje novogodišnji specijal.

Ono što ne ulijeva povjerenje su špekulacije kako Chibnall nije baš sretan i zadovoljan iza kulisa serije i da postoji mogućnost da će nakon dvanaeste sezone napustiti seriju. Druga loša stvar je što je Jodie Whittaker napomenula da će i ona otići kad Chiball napusti mjesto showrunnera. Ovo ne bi bilo prvi put da se događaju velike rošade na seriji, ali bila bi prava šteta kad bi i showrunner i glavna glumica otišli iz serije koja nikad nije bila popularnija u ovom stoljeću.

Ipak, imajte na umu da su ovo zasad još nepotvrđene glasine koje kolaju u britanskim tabloidima. Zasad — uživajte još u novoj sezoni Whoa.(izvor: serijala.com)

Komentari:

No comment.

Pravo

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna