NEVJEROJATAN TALENT 18-godišnja Ilma Karahmet pobjednica je 'Zvijezda'

Finalna večer glazbenog showa 'Zvijezde', u kojoj je žiri 18-godišnju Ilmu Karahmet iz Kiseljaka u BiH proglasio novom pjevačkom zvijezdom i dobitnicom novčane nagrade od 100 tisuća kuna, započela je nastupom Nine Badrić i TOP5 finalista showa. Na koncu, tri finalista Roko Blažević, Ilma Karahmet i Lorena Bućan natjecali su se za titulu 'Zvijezde'. Ilma Karahmet, a otpjevala je pjesmu Christine Aguliere, 'Hurt', nakon koje je cijeli žiri ustao, a ina i Andrea su se i rasplakale. Ilma i Jacques otpjevali su i pjesmu Marije Šerifović, 'Molitva', da bi u finalnom natjecanju otpjevala pjesmu Celin Dion, 'Power Of Love' te ostavila bez teksta žiri svojom izvedbom.

 'Ilma, ja ću ti nešto otkriti o sebi, jednu svoju manu. Ja sam netko tko se voli zaljubiti u talent i onda istinski volim svoje kolege i kolegice, a tebi ću reći da ti zahvaljujem na suradnji kroz ovaj show… Volim te! Dobro došla, kolegice!', rekao joj je njezin mentor Jacques, a Ilma je dobila maksimalan broj bodova, odnosno sve petice.

Žiri je bio na mukama odabrati najboljeg. 'Meni je jako teško ovo. Ja nisam nikad sudjelovala u showu gdje su tri kandidata toliko ravnopravni', rekla je Nina, a složio se s njom i Tonči. 'Nismo mi ti koji moramo vas učiti nego smo mi imali od vas što za naučiti', rekao je Tonči. 'Ovo će zvučati kao fraza, ali svi ste pobjednici', rekao im je Jacques. Nakon što su glasovali za svakog kandidata posebno, žiri je došao na pozornicu, a Tonči je Ilmu Karahmet proglasio pobjednicom showa 'Zvijezde' te joj predao zvjezdanu statuu.

Ovo nije bilo prvo slično Ilmino natjecanje jer je bila sudionica i showa 'X factor'.

 

 

(Izvor: Vijesti.rtl.hr)

Komentari:

No comment.

Pravo

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna