Otkriven datum premijere treće sezone serije Stranger Things

U svoje nove rokovnike odmah upišite prvi važan datum - treća sezona popularne serije Stranger Things stiže ovo ljeto.Krenuli smo u 2019. sa sjajnim vijestima. U svoje nove rokovnike odmah upišite prvi važan datum – treća sezona popularne serije Stranger Things premijerno starta 4. srpnja 2019 na Netflixu. Vijest je potvrđena na Twitteru.

Serija Stranger Things oduševila je sve koji su ju pogledali. Američka znanstveno-fantastična televizijska serija, čiji su kreatori, scenaristi, redatelji i izvršni producenti braća Duffer, savršeno balansira dramu i nadnaravne elemenate s posebnim naglaskom na pop kulturu ’80-ih. Premijerno je serija na Netflixu prikazana u srpnju 2016. i dosad je imala dvije sezone. Sredinom 2018. predstavljen je prvi trailer koji nam je dao do znanja da novu sezonu turbo popularne SF serije možemo očekivati već ovo ljeto.

Nakon što se pojavilo čudovište i nestalo nekoliko klinaca, i nakon što se pojavilo još veće čudovište i nakon što su znanstvenici uspjeli otvoriti portal u pakao, izmišljeni gradić Hawkins u Indiani mogao bi ugledati bolje dane jer sve izgleda blistavo u novootvorenom shopping centru. Barem se tako čini u prvom kratkom traileru koji je Netflix izbacio u srppnju, a trailer je prava nostalgična bomba pop kulture ’80-ih. Radnja je smještena u ljeto 1985., a likovi u seriji se, uz sve paranormalne aktivnosti, još moraju baviti vlastitim pubertetom i odrastanjem.

Osim što nam je tada otkrivena lokacija novih pustolovina retro ekipe, Netflix je predstavio i novi lik – tinejdžerku Robin, koju glumi Maya Thurman-Hawke, kćer Ethana Hawkea i Ume Thurman. Uz nju, poznatoj postavi serije pridružuju se Cary Elwes kao korumpirani gradonačelnik Kline i Jake Busey kao ljigavi reporter Bruce.

Kako otkriva jedan od braće Duffer, inspiraciju za novu sezonu pronašli su u Stvoru Johna Carpentera, radovima Davida Cronenberga i Georga Romera, ali i akcijskoj komediji Fletch s Chevyjem Chaseom u glavnoj ulozi.

 


Prošli mjesec u novom traileru otkriveni su također naslovi novih epizoda: “Suzie, Do You Copy?”, “The Mall Rats”, “The Case of the Missing Lifeguard”, “The Sauna Test”, “The Source”, “The Birthday”, “The Bite” i “The Battle of Starcourt”.  (izvor: mixer.hr)

Komentari:

No comment.

Pravo

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna