Prvi Sajam zapošljavanja osoba s invaliditetom 12. lipnja u Mostaru

Prvi Sajam zapošljavanja osoba s invaliditetom u Bosni i Hercegovini održat će se u srijedu, 12. lipnja 2019. godine s početkom u 10:30 h u Mostaru, Arena sport centar – ul. Mile Budaka bb.Sajam se organizira u okviru projekta POWER – Stvaranje novih mogućnosti za rad, zapošljavanje i profesionalnu rehabilitaciju osoba s invaliditetom – kojeg financira Europska unija kroz IPA II program prekogranične suradnje Bosna i Hercegovina – Crna Gora.

Cilj sajma je promovirati pravo na rad i zapošljavanje osoba s invaliditetom sukladno Konvenciji o pravima osoba s invaliditetom, priopćio je organizator i pozvao sve građane da pružepotporu osobama s invaliditetom, kako bi ostvarile pravo na rad i zapošljavanje.

Svečanom otvorenju Sajma nazočiti će i službenici iz Europske unije, Federacije Bosne i Hercegovine, Hercegovačko-neretvanskog županije, Grada Mostara, Crne Gore i drugih.

Različiti poslodavci, udruge i organizacije osoba s invaliditetom, socijalna poduzeća i zaštitne radionice će tijekom sajma prezentirati svoje proizvode i usluge, te primjere dobre prakse.

Organizator je pripremio zanimljive radionice, kako za poslodavce tako i za osobe s invaliditetom, a za sve dodatne informacije možete se obratiti na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

/Republikainfo.com/

Komentari:

No comment.

Lideri

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna