Mladi holivudski glumac iznenada preminuo u svom domu, obitelj skriva od čega se liječio

20-godišnji američki glumac Cameron Boyce preminuo je prošle subote, prenosi britanski The Mirror."Teška srca vas obavještavamo da smo u subotu ujutro izgubili Camerona. Preminuo je u snu od posljedica napada kojeg je pretrpio zbog oboljenja od kojeg se liječio. Svijet je ostao bez jednog od svojih najsjajnijih svjetala, ali njegov će duh nastaviti živjeti kroz dobrotu i suosjećanje svih koji su ga poznavali i voljeli. Srca su nam slomljena i molimo vas za privatnost dok oplakujemo sina i brata", stoji u priopćenju neutješne obitelji.

Ipak, nije otkriveno od čega je bolovala mlada Disney zvijezda koja je počela glumiti sa svega 9 godina.

Prvi film koji je snimio bio je horor "Zrcala", a sa svega 11 godina pojaviose u filmu "Odrasli" u kojem je glumio uz bok velikim imenima kao što su Salma Hayek i Adam Sandler.

Cameron je bio poseban zbog svoje kovrčave kose i neodoljivih pjegica, a o karijeri glumca sanjao je doista od malih nogu.

"Izražavamo sućut njegovoj obitelji i suradnicima te se pridružujemo milijunima njegovih obožavatelja koji tuguju zbog njegova preranog odlaska", izjavio je glasnogovornik Disneyjevog televizijskog programa.

Komentari:

No comment.

Republika

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna