Glazbenik pedofil Gary Glitter profitirt će od kino hita 'Joker'!?

The Sun piše kako bi Glitter zbog dvije minute filma, u kojima se koristi njegova glazba, mogao poprilično zaraditi. Dosad je film "Joker" diljem svijeta zaradio više od 200 milijuna eura.Film "Joker", u kojem naslovnu ulogu igra Joaquin Phoenix (44), ruši sve rekorde gledanosti - holivudski psihološki triler samo tijekom prošloga vikenda u američkim kinima zaradio je nevjerojatnih 93,5 milijuna dolara, no publika je, prenosi Daily Mail, ostala zgrožena izborom glazbe koja se našla na "Jokerovu" soundtracku.

Naime, u filmu je, između ostalih, korištena i pjesma "Hey Song - Rock and Roll Part 2", koju je 1972. godine snimio Gary Glitter (75), engleski glam roker pravoga imena Paul Francis Gadd, koji je 2015. osuđen zbog pedofilije. "Gary Glitter dobiva honorar za 'Jokera' - pedofil koji je zlostavljao djecu dobiva plaću jer se netko pametan sjetio koristiti njegovu glazbu u filmu koji se bavi posljedicama tog istog zlostavljanja... Besramno i nemoralno sr***e!", samo su neki od komentara koji su se pojavili na Twitteru.

The Sun piše kako bi Glitter zbog dvije minute filma, u kojima se koristi njegova glazba, mogao poprilično zaraditi. Dosad je film diljem svijeta zaradio više od 200 milijuna eura. Podsjetimo, pjevač Gary Glitter uhićen je nakon što je njegov tehničar otkrio pornografske fotografije djece na glazbenikovu prijenosnom računalu.

Policija je drugi pedofilski materijal pronašla i u Garyjevim kućama u Londonu te Somersetu. Glitter je 2015. osuđen na 16 godina zatvora zbog zlostavljanja triju djevojčica, pokušaja silovanja i seksa s maloljetnicom mlađom od 13 godina. Glazbenik pedofil smješten je u zatvoru Isle of Portland, na jugu Engleske.

(Izvor: Bljesak.info)

Komentari:

No comment.

Birači, prasići, jagnjići

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna