Kad Irma twerka

Irma Vujić u trećoj se emisiji showa "Supertalent" predstavila zanimljivom plesnim nastupom tijekom kojeg je polugola otplesala ples posvećen prirodi, a njezin je nastup iznenadio članove žirija. Irma je plesala i u spotu grupe Connect.23-godišnjoj Irmi, umjetničkog imena Akashi, ovo nije prvo pojavljivanje u javnosti, javnost ju je imala prilike vidjeti i u spotu grupe Connect za pjesmu "Bulja" u kojem je također razgolićena rasplesala. Spot je snimljen prije 4 godine, a Irma je u njemu pokazala umijeće twerkanja.

Snimke performansa Irma objavljuje na svom Youtube kanalu gdje je prati broja od tisuću obožavatelja, a na profilu na Instagramu nešto više od osam tisuća.

Njezin je nastup članove žirija ostavio u čudu, a jedini pozitivni komentar je, na iznenađenje svih imala jedino Martina Tomčić.

''Meni se ovaj performans jako svidio. Mislim da baš jako dobro plešeš i da super vladaš tijelom. Ovaj moment s twerkom, malo ti je provirila guza i to nije bilo nešto jako fora, ali se uklapalo u ovu priroda priču'', iznenadila je Martina svojim komentarom.Komentari:

No comment.

Lijepe li budućnosti!

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna