Gruđanin Goran Marić podnio ostavku na mjesto ministra državne imovine RH

  Ministar državne imovine Goran Marić podnio je u ponedjeljak neopozivu ostavku poručivši kako ju podnosi "u nastalim okolnostima i atmosferi teške medijske difamacije statusa i opstrukcije normalnog rada i djelovanja Ministarstva državne imovine" i njega kao ministra.

Opširnije...

Prosječna plaća 926 maraka, ali prosječnima duplo manja

  Prosječna mjesečna isplaćena neto plata u BiH u svibnju iznosila je 926 KM i nominalno je veća za 5,1 posto u odnosu na isti mjesec prošle godine, te veća za 2,2 posto u odnosu na prosinac prošle godine.

Opširnije...

STRAVA U SRBIJI: Muškarac(63) ubio zeta i unuka, a teško ozlijedio nevjestu i unuka

  Policija je uhitila Nenada R. (63) koji je u nedelju oko 20 sati u dvorištu obiteljske kuće u Knjaževcu hicima iz puške ubio dvije osobe, a dvije teško ranio i potom pobjegao sa mjesta događaja, saznaje N1.

Opširnije...

Neovisni sindikat Aluminija traži procesuiranje odgovornih

Neovisni sindikat zaposlenih Aluminija d.d. Mostar traži od vlasnika društva - Vlade Federacije BiH, predstavnika malih dioničara i Republike Hrvatske, te ostalih institucija pravne države FBiH da ispitaju financijske tijekove u Aluminiju i primjereno kazne sve one koji su radili nezakonite radnje, odnosno koji su svojim nemarnim i nesposobnim radom ugrozili egzistenciju djelatnika i njihovih obitelji.

Opširnije...

Nakon HNL-a iz HNS-a izašao i HRAST, kažu da su razlozi brojni

Nakon što je u Hrvatska neovizna lista u petak donijela odluku da izlazi iz članstva Hrvatskog narodnog sabora (HNS), to je u nedjelju učinila još jedna članica - Hrvatski savez HKDU-Hrast. Kako navode, razlozi su mnogi, a problemi u mostarskom Aluminiju samo su vrhunac. Sada HNS broji 11 članica, a pred predsjednikom HNS-a i predsjednikom najjače hrvatske stranke, HDZ BiH, Draganom Čovićev veliki je izazov očuvati tu krovnu udrugu koja okuplja najviše hrvatskih političkih opcija. Problemi u mostarskom aluminiju, te veliki prosvjed ispred HDZ-a BiH, izgleda da je bio okidač za mnoge probleme koji su se nagomilavali već duže vrijeme.

Opširnije...

HNL istupio iz HNS-a zbog koaliranja HDZ-a sa SDP-om i Lijanovićima ali i Aluminija

Hrvatski narodni sabor od danas ima jednu političku stranku-članicu manje - iz ove udruge koja okuplja većinu stranaka hrvatskog političkog korpusa u BiH, istupila je Hrvatska neovisna lista koju predvodi dr. Josip Perić, inače bivši zamjenik predsjednika HSP-a BiH u vrijeme dr. Zvonke Jurišića. Ova odluka, kako ističu iz HNL-a, donijeta je jučer (subota, 13.travnja) jednoglasno.

Opširnije...

No comment.

Šutnja

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna