Vrijeme - od srijede kiša i vjetar i skoro 10 stupnjeva niže temperature

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH, već u srijedu dolazi do značajnije promjene vremena, a temperature že biti niže i za skoro 10 stupnjeva. Promjenu vremena pratiti će kiša i vjetar.

Opširnije...

I BOGOVI PLAČU - Ronaldo se slomio pred kamerama nakon što je na snimci vidio pokojnog oca 'Nisam očekivao da ću se rasplakati...'

Cristiano Ronaldo se rasplakao nakon što je pogledao snimke svojeg pokojnog oca, na kojima on govori koliko je ponosan na postignuća svojeg sina, prenosi Jutarnji list.

Opširnije...

Škoru živcira što Pupovac ide po svoje mišljenje na fruškogorski dernek, zabranio bi SDSS, ali ne odmah

  Predsjednički kandidat Miroslav Škoro izjavio je u nedjelju da kada bi bio predsjednik države, u ovom trenutku ne bi pokrenuo postupak zabrane SDSS-a.

Opširnije...

STRAH VLASTI: Turska naredila uhićenje 223 pripadnika vojske zbog sumnje na povezanost s Gulenom

Turske vlasti naredile su da se uhiti 223 pripadnika vojske širom zemlje i u Sjevernom Cipru za koje se sumnja da su povezani s mrežom optuženom za organiziranje i pokušaj državnog udara 2016., objavili su državni mediji u subotu.

Opširnije...

Pernarova preporuka za BiH: Stavite žicu na granicu sa Crnom Gorom i Srbijom i problem s migrantima - riješen

"Osnovni problem je što BiH ne kontrolira svoju istočnu granicu. Moja preporuka BiH - da se uspostavi žica na granici sa Crnom Gorom i Srbijom, nema problema s migrantima i prebacivanjem. Mađarska je riješila problem. Stavili su ogradu - tko je ošteti ili prijeđe kazna je tri godine. 300 migranata je u zatvoru, kada su drugi vidjeli da to nisu idioti od koje mogu raditi majmune, rekli su da neće ići na tu granicu. Slovenija je stavila žicu. To je sigurnosni problem. Ima ljudi koji bodu noževima. Ako se uspostavi ograda - tada je logično da je riješen problem", kaže Pernar.

Opširnije...

KRIPTO VALUTE Netko (zlo)upotrebljava ministra Vjekoslava Bevandu

Na društvenim mrežama već nekoliko dana nalaze se tekstovi s izmišljenim izjavama zamjenika predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH i ministra financija i trezora BiH Vjekoslava Bevande koji, navodno, poziva na trgovinu kripto valutama, zbog čega je ovaj slučaj jučer prijavljen nadležnim policijskim agencijama u BiH.

Opširnije...

No comment.

Pravo

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna