Ustavni sud odbio apelaciju Elektroprivrede HZ HB, milijuni idu u Ramu

  Elektroprivreda HZ HB iscrpila je sve pravne instrumente, te će morati platiti Rami višemilijunske iznose presuđene na redovnim sudovima

Opširnije...

Supruga preminulog Talijana otkrila stravične detalje putovanja na brodu smrti: "Čim smo se ukrcali požalili smo se da smrdi po plinu"

  Manuela Fiasconaro, supruga pokojnog 57-godišnjeg sicilijanskog menadžera Eugenija Vincija koji je svoj život izgubio 13. kolovoza zbog trovanja ugljičnim monoksidom na jedrenjaku Atlantia, dala je iskaz na splitskom Županijskom sudu te otkrila detalje kobnog putovanja.

Opširnije...

NEVJEROJATNA VIJEST U 21. stoljeću: Ženama iz Saudijske Arabije omogućeno putovanje bez dozvola

Saudijska Arabija je donošenjem niza kraljevskih uredbi počela dozvoljavati odraslim ženama putovanje bez dozvole, te im omogućila veću kontrolu nad obiteljskim pitanjima, objavila je u utorak državna novinska agencija SPA.

Opširnije...

Nacional objavljuje privatne e-mailove predsjednice KGK i bivšeg savjetnika; On tvrdi da nema ništa s tim

Nakon što su u časopisu Nacional objavljeni mailovi koje je predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović navodno izmjenjivala sa svojim bivšim savjetnikom Matom Radeljićem, Radeljić je za Dnevnik.hr rekao da on u javnost nije pustio niti jedan email.

Opširnije...

Razriješili sutkinju: Sjedila je u uredu, a nije radila ništa. Zbog nje je najmanje 153 predmeta obiteljskog nasilja palo u zastaru!

Državno sudbeno vijeće (DSV) razriješilo je 11. srpnja sutkinju Visokog prekršajnog suda Antoniju Kovačić dužnosti zbog nepravilnosti u radu i neurednog obnašanja sudačke dužnosti.

Opširnije...

Preminuo jedan od najbogatijih Danaca, kad su ga pitali o prodaji Jyska rekao je: Nikad, to je moja beba!

  Jedan od najbogatijih Danaca na svijetu i osnivač Jyska Lars Larsen preminuo je danas u 72. godini u svom domu u Silkeborgu.

Opširnije...

No comment.

Pravo

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna