Volonteri, snaga festivala FutureA u Čapljini

Učenici Srednje škole Čapljina volontirati će na dječjem festivalu 'FutureA' i biti na usluzi posjetiteljima. Njihov angažman prepoznat je kao pozitivna promjena u kreiranju naprednijeg društvenog okruženja, a na čemu imje zahvalio i gradonačelnik Čapljine, dr. Smiljan Vidić.

Opširnije...

Hahn u srijedu o Bosni i Hercegovini

Komesar za proširenje Europske unije Johannes Hahn u srijedu će na posebnoj sjednici Komiteta za vanjske poslove Europskog parlamenta predstaviti Mišljenje o kandidatskom statusu i analitičko izvješće za Bosnu i Hercegovinu potvrđeno je iz diplomatskih izvora za N1.

Opširnije...

Nikšić ponovno izabran za predsjednika SDP-a

Nermin Nikšić je novi-stari je predsjednik Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine (SDP BiH), potvrđeno je iz čelništva SDP-a.

Opširnije...

Biste li ratovali za svoju zemlju?

Kada je riječ o BiH, 55 posto stanovništva kazalo je da bi ratovalo za svoju zemlju, 46 posto građana Srbije također je spremno ratovati, kao i 38 posto Makedonaca.

Opširnije...

Čović glasao na EU izborima

"Čuje se glas iz BiH u Europskom parlamentu", rekao je predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora Dragan Čović nakon što je, u društvu supruge Bernardice i savjetnice Andrijane Katić došao glasovati u Mostaru na biračkom mjestu u Osnovnoj školi Petra Bakule za zastupnike u Europski parlament.

Opširnije...

Iz političke stranke potvrdili su pokretanje RTV Herceg Bosne do kraja lipnja

Veće razine vlasti moraju dati svoj doprinos i pomagati lokalnim razinama, istaknuto je na sastanku s gradonačelnicima i načelnicima izabranima iz reda HDZ-a BiH, a na sastanku je govoreno i o projektu Radiotelevizije Herceg Bosne, kojega su podržali svi načelnici i gradonačelnici HDZ-a BiH. RTV Herceg Bosne u punom kapacitetu bi trebala proraditi do kraja lipnja.

Opširnije...

No comment.

Bit će super!

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna