STRPLJEN-SPAŠEN Još dva postupka protiv Kutle otišla u zastaru, on se i dalje skriva u BiH

Zagrebački Županijski sudu u utorak je obustavio još dva postupka protiv Miroslava Kutle, nekadašnjeg simbola privatizacije koji se u bijegu pred hrvatskim pravosuđem sakrio u BiH.

Opširnije...

Prljavi novac u 'Začaranom krugu' - Obitelj Grabo postavlja nova pitanja!

Svi su složni kako je korupcija najveći problem ovoga društva, ali se osim slaganja oko toga kako za sve u BiH treba imati novac, nitko ne pomiče s mjesta kako bi prekinuli taj lanac koji nas okiva. U ovoj epizodi, ''prljavi'' novac napravit će začarani krug krenuvši iz ruku junaka Grabe.

Opširnije...

Državno odvjetništvo BiH zatražilo od parlamenta da se izjasni o neprovedbi presude Ljubić

Ustavni sud BiH je u prosincu 2016. godine osporio odredbe Izbornoga zakona BiH o načinu biranja izaslanika za Dom naroda Federacije BiH po žalbi koju je uputio tadašnji predsjedatelj Zastupničkog doma Parlamenta BiH Božo Ljubić. Ni do danas nije se provela odluka Suda u javnosti poznata kao 'presuda Ljubić'.

Opširnije...

Državni tajnik Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan RH Zvonko Milas primio izaslanstvo HKD-a Napredak

Državni tajnik Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan RH Zvonko Milas sastao se u ponedjeljak, 14. listopada 2019., s izaslanstvom Hrvatskog kulturnog društva Napredak predvođenog predsjednikom dr. sc. Nikolom Čičom.

Opširnije...

Kalifornija zabranjuje proizvodnju i prodaju krzna

U Kaliforniji će od 2023. godine biti zabranjena proizvodnja i prodaja predmeta od životinjskog krzna. Zakonom, koji je potpisao guverner Gavin Newsom, zabranjuje se prodaja i izrada odjeće, cipela i torbi od životinjskog krzna, čime Kalifornija postaje prva američka država koja uvodi takvu zabranu.

Opširnije...

Stravičan slučaj višestrukog grupnog silovanja kod Zadra - silovatelji pušteni da se brane sa slobode

Nezapamćene optužbe za zločin na zadarskom području. Petoricu mladića istražitelji terete da su više puta grupno silovali maloljetnu djevojku. Iako je Državno odvjetništvo tražilo istražni zatvor, sud je mladiće odlučio, uz mjere opreza - pustiti da se brane sa slobode.

Opširnije...

No comment.

Lideri

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna