Čapljinski načelnik u Tepih centru

U službenoj posjeti Tepih centru u Tasovčićima nedavno je boravio gradonačelnik grada Čapljine dr. Smiljan Vidić koji se i sam okušao u tkanju za stanom/razbojem ovih visokokvalitetnih i vrijednih tepiha.Ovo je drugi službeni posjet gradonačelnika Vidića, a organiziran je povodom završetka druge zimske sezone pomenutog centra. Tepih Centar, poznat kao Čapljina Tepih, otvoren je u veljači 2018. godine i iskazao se kao lider u prodaji tepiha. Od tada ovaj Centar predstavlja i prodaje ručno izrađene tepihe gostima iz različitih zemalja svijeta.

Predstavnici spomenutog centra su upoznali gradonačelnika s radom u protekloj sezoni i načinom funkcioniranja poduzeća te prezentirali ručno rađene tepihe od svile, vune, pamuka….

Posebno su se osvrnuli i na važnost centra u turističkom pogledu gdje konstantno cirkulira velik broj turista što uvelika pridonosi razvoju turističke ponude našega grada, ove sezone Tepih centar je posjetilo više od 40 000 kupaca.

Od samoga početka Tepih centar je imao veliku podršku lokalne vlasti, a ako uzmemo u obzir i to da je Čapljina turističko središte i ima dobru povezanost sa okolnim turističkim destinacijama nedvojbeno stoji da je upravo Čapljina najbolji izbor za otvaranje ove kompanije, priopćeno je iz Općine, odnosno, Grada Čapljine.

Obim posla i broj zaposlenika kontinuirano raste, na što se posebno osvrnuo gradonačelnik Vidić istaknuvši kako je lokalna vlast prepoznala važnost ovoga projekta te je i dalje spremna pružiti punu podršku u radu, posebice izdvojivši važnost s gospodarskog aspekta, imajući u vidu otvaranje novih radnih mjesta.


/Republikainfo.com/

Komentari:

No comment.

Pravo

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna