Volonteri, snaga festivala FutureA u Čapljini

Učenici Srednje škole Čapljina volontirati će na dječjem festivalu 'FutureA' i biti na usluzi posjetiteljima. Njihov angažman prepoznat je kao pozitivna promjena u kreiranju naprednijeg društvenog okruženja, a na čemu imje zahvalio i gradonačelnik Čapljine, dr. Smiljan Vidić.



U zgradi Općini Čapljina održan je radni sastanak s volonterima iz Srednje škole Čapljina, koji će djecu, posjetitelje festivala FutureA, 29. svibnja koji se planira održati na Trgu kralja Tomislava ili u Gradskoj športskoj dvorani u ul Mate Bobana b.b. (ovisno o vremenskim prilikama), provoditi, zajedno s kolegama volonterima iz Nizozemske kroz kreativne radionice, priopćeno je iz Grada Čapljina.

Čapljinski volonteri također će pomagati sponzorima, te će uz Profesionalnu vatrogasnu postrojbu, Dom zdravlja, Policijsku stanicu Čapljina, Autoherc d.o.o i gradske uposlenike biti na usluzi svim posjetiteljima, sukladno oblasti koju pokrivaju.

Gradonačelnik Čapljine dr. Smiljan Vidić pridružio se sastanku kako bi zahvalio volonterima. Tom prilikom kazao je kako pojedinci diljem svijeta, svaki svojim volonterskim djelovanjem donose pozitivne promjene i unaprjeđuju društvena i socijalna kretanja na bolje, kreiraju  prespektivnije okružje, a na društvu je da taj doprinos prepozna i nagradi.

 


Stoga je, u ime Grada Čapljina, zahvalio prijavljenim učenicima Srednje škole Čapljina, na volonterskom angažmanu dječjeg festivala ”FutureA”.

Poželio im je uspjeh u daljem školovanju i radu, na ponos svima koji ih poznaju i grada u kojem žive.

Iz Gradske uprave Čapljina napominju da će, u slučaju kiše dječji festival 'FutureA' s Trga kralja Tomislava premjestiti u Gradsku športsku dvoranu Čapljina u ul. Mate Bobana b.b. s početkom u 12 i 30 h te će zabava za djecu i kreativne radionice trajati do 17 sati 29.5.2019.

 

/Republikainfo.com/

Komentari:

No comment.

Republika

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna