U ZATVORU GA ČEKA SIN: Osuđeni ubojica i bjegunac iz mostarskog zatvora Mladen Džidić uhićen u Hrvatskoj

Osuđeni ubojica i bjegunac iz mostarskog zatvora Mladen Džidić uhićen je u Hrvatskoj, a ovu informaciju za Klix.ba potvrdilo je nekoliko izvora iz bh. policijskih agencija.


Neslužbeno saznaju da je Džidić uhićen prije tri dana u Sesvetama u jednom stanu gdje je pronašao utočište.

Također, potvrđeno je da mu je u Hrvatskoj za sada određen pritvor do sredine kolovoza, a o svemu je obaviješten Interpol u Sarajevu, koji je i raspisao crvenu tjeralicu za Džidićem.
 
Treba podsjetiti da se on nakon redovnog dopusta nije vratio u Kazneno-popravni zavod Mostar. Džidić se s redovnog dopusta trebao vratiti 11. siječnja u 13 sati, no odlučio je da pobjeći. Za to vrijeme mu se gubio svaki trag.

Inače, u raspisanoj tjeralici je navedeno da je Džidić rođen 1974. godine u Wuppertalu u Njemačkoj te da ima državljanstvo Bosne i Hercegovine, Njemačke i Hrvatske.

Džidić je osuđen na 17-godišnju kaznu zatvora zbog ubojstva Branislava Obradovića, a prije sedam godina je u Mostar prebačen iz KPZ-a Zenica, podsjeća Klix.

Treba dodati i da je Džidićev sin tek punoljetni sin Jozo također počinio ubojstvo. Cijeli Mostar bio je u šoku kada je na kopu Vihovići ubio vršnjaka zbog navodnog duga. Općinski sud u Mostaru osudio ga je na 9 godina i 3 mjeseca zatvora.

/Republikainfo.com/

Komentari:

No comment.

Lijepe li budućnosti!

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna