Ubijen vlasnik poznatog ugostiteljskog objekta na Buni kod Mostara, u tijeku potraga za osumnjičenom za ubojstvo

Jutros je u naselju Buna kod Mostara pronađeno beživotno tijelo muške osobe N. I. (1964). Medijiizvješćuju da je riječ o vlasniku poznatog ugostiteljskog objekta 'Villa Ivanković'. Iz policije tvrde da je riječ o nasilnoj smrti, a u tijeku je potraga za mlađom ženskom osobom S.H., poznatom bivšom manekoenkom i starletom iz Mostara.- Prijavu o ovom slučaju dobili smo oko 7:30 sati u Policijsku stanicu Jug, rekao je Ljudevit Marić, glasnogovornik MUP-a HNŽ-a za medije.

Vijeti.ba pišu da je riječ o Nini Ivakoviću, vlasniku ugostiteljskog objekta Vila Ivanković. Kako se doznaje iz policijskih izvora, nije isključeno ni da je riječ o ubojstvu.

Dnevni avaz također izvješćuje da postoji osnovana sumnja da je ubojstvo počinila Sunita H. (29) koja je u bijegu te da je, navodno, policija već pretražila naselje Avenija, gdje osumnjičena živi.

Avaz podsjeća da je uz tijelo pronađen pištolj zbog čega se u početku pretpostavljalo da je riječ o samoubjstvu, no izgledno je da je vlasnik vile ubijen.

"Riječ je o nasilnoj smrti", potvrdio je u izjavi za Dnevni avaz Ljudevit Marić. 

Uviđaj na mjestu događaja je okončan, a tijelo je odvezeno. Dežurna županijska tužiteljica odbila je dati više informacija, kazavši kako je za to "prerano".

Neslužbeno se doznaje da je Sunita H. (1998.) bivša manekenka i starleta Mostara.


/Republikainfo.com/

Komentari:

No comment.

Birači, prasići, jagnjići

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna