Poštom u Parlamentarnu skupštinu BiH poslan metak!

Mediji navode kako se u kuverti umotan u pamučnu tkaninu nalazio metak pištolja promjera 7,65 mm. Sumnjiva pošiljka u kojoj se, prema medijskim navodima, nalazio metak stigla je iz Beograda u zgradu Parlamentarne skupštine BiH, zbog čega se u ovoj instituciji provodi protudiverzijski nadzor, potvrdili su iz Parlamenta BiH.U izjavi za medije tajnik Zajedničke službe Parlamenta BiH Kenan Vehabović potvrdio je kako je sumnjiva pošiljka primljena u pisarnici Zajedničke službe institucija BiH, no nije mogao govoriti o detaljima.

Pozvani su pripadnici Uprave za koordinaciju policijskih tijela koji provode protudiverzijski nadzor. Izvor iz Parlamenta BiH potvrdio je za HINA-u kako je pošiljka stigla iz Beograda.

"Pripadnici Direkcije provode istragu i drugih informacija još  nema. Pošiljka je stigla iz Beograda", rekao je neimenovani dužnosnik državnog Parlamenta.

Mediji navode da se u kuverti umotan u pamučnu tkaninu nalazio metak pištolja promjera 7,65 milimetara. Na kuverti, po navodima medija, piše 'Verujem u Boga'.

 

/Republikainfo.com/

Komentari:

No comment.

Lijepe li budućnosti!

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna