Bira se 'Hercegovka godine'

U organizaciji Udruge 'Male Melodije' 17. prosinca 2019. u Hrvatskom Domu 'Herceg Stjepan Kosača' s početkom u 19 sati održati će se finalna večer izbora 'Hercegovke godine'.Kako je za portal Hercegovina.in kazala Vesna Jelić, voditeljica organizacijskog odbora izbora 'Hercegovka godine' i predsjednica udruge 'Male Melodije' idejni projekt osmislila je mostarska kantautorica, spisateljica i kolumnistica Daniela Škegro. Kako je pojasnila Jelić, zbog svojih poslovnih obveza, praćenih čestim putovanjima, Škegro nije mogla odvojiti vrijeme i posvetiti se  organizacijskom dijelu posla, kao i svim popratnim obvezama te su ove zadaće prilale no Udruzi 'Male Melodije'.

Prijedlozi za nominacije 'Hercegovka godine' mogu se poslati na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . Uz ime i prezime nominirane osobe potrebno je njezinu fotografiju i priložiti opis zašto baš ta osoba zaslužuje tu titulu.

"Poziv je otvoren svima i nominirati možete svoju majku, prijateljicu, suprugu,  baku, šeficu, djelatnicu ili bilo koju osobu koja vas inspirira kao pozitivan član  društva. Naravno, moramo naglasiti da je poziv otvoren svim Hercegovkama u domovini i iseljeništvu. Prijave kreću ovom objavom i otvorene su do 5. prosinca 2019. godine do 23:59 sati", rekla je voditeljica organizacijskog odbora 'Hercegovka godine' Vesna Jelić.

Finalna večer - sami izbor Hercegovke godine održati će se 17. prosinca 2019. godine u Hrvatskom Domu 'Herceg Stjepan Kosača' s  početkom u 19 sati, a dodjela nagrada biti će upotpunjena glazbom i modnom revijom. Sve dodatne informacije o ovom zanimljivoj manifestaciji možete doznati na facebook stranici https://www.facebook.com/Hercegovka-Godine-113517066759530 i instagram stranici hercegovka_godine.

 

 

/Republikainfo.com/

Komentari:

No comment.

Birači, prasići, jagnjići

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna