Novinar optužen za Vučićeve zdravstvene probleme: "Ovo smo proživjeli tijekom 90-ih godina i sad nam se vraća"

Prošlotjedna hospitalizacija srpskog predsjednika Aleksandra Vučića u toj je zemlji izazvala medijsku hajku i to na jednog novinara. Naime, neki mediji i političari bliski vlastima neizravno su ga optužili za atentat pitanjem.

Opširnije...

Bivši Dodikov savjetnik optužen za ratne zločine protiv pripadnika HVO-a

Tužiteljstvo distrikta Brčko podignulo je optužnicu protiv dvojice bivših pripadnika vojske bosanskih Srba koje tereti za ratni zločin nad pripadnikom Hrvatskog vijeća obrane (HVO), a jedan od optuženika je dugogodišnji savjetnik sadašnjeg člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

Opširnije...

Prvi put u Hrvatskoj naložena odgoda ovrhe zbog kredita u "švicarcima"

Sud je prvi put naložio da se s ovrhom pričeka do konačne odluke o ništetnosti kredita u švicarskim francima, piše u subotu Jutarnji list.

Opširnije...

U Prozoru postavljena prva “pametna klupa”

Ova klupa postavljena je kod Osnovne škole Marka Marulića u Prozoru.  Nabavku i postavljanje klupe financirala je Općina Prozor-Rama. Na ovaj način Općina omogućuje dostupnost suvremenih tehnologija stanovnicima, mladima, ali i turistima kojih je sve više u Rami, piše Ramski-vjesnik.ba. Inače 'pametne klupe' postavljene su i u Posušju, Mostaru, Čapljini.

Opširnije...

Dodik se u Beogradu hvalio kako je odbrusio njemačkom izaslanstvu da "pokupe migrandte sebi"

Članovi Presjedništva BiH u utorak su primili visoko izaslanstvo Njemačke, koju je imenovala kancelarka Angela Merkel, a koju je predvodio parlamentarni državni tajnik ministarstva unutarnjih poslova Stephan Mayer.

Opširnije...

Vučić se vratio na posao, ministar kaže da je puno radio za Srbiju

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić objavio je na društvenim mrežama da se vratio na posao nakon dvodnevne zdravstvene krize uzrokovane problemima sa srcem.

Opširnije...

No comment.

Birači, prasići, jagnjići

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna