STRAH VLASTI: Turska naredila uhićenje 223 pripadnika vojske zbog sumnje na povezanost s Gulenom

Turske vlasti naredile su da se uhiti 223 pripadnika vojske širom zemlje i u Sjevernom Cipru za koje se sumnja da su povezani s mrežom optuženom za organiziranje i pokušaj državnog udara 2016., objavili su državni mediji u subotu.

Opširnije...

Pernarova preporuka za BiH: Stavite žicu na granicu sa Crnom Gorom i Srbijom i problem s migrantima - riješen

"Osnovni problem je što BiH ne kontrolira svoju istočnu granicu. Moja preporuka BiH - da se uspostavi žica na granici sa Crnom Gorom i Srbijom, nema problema s migrantima i prebacivanjem. Mađarska je riješila problem. Stavili su ogradu - tko je ošteti ili prijeđe kazna je tri godine. 300 migranata je u zatvoru, kada su drugi vidjeli da to nisu idioti od koje mogu raditi majmune, rekli su da neće ići na tu granicu. Slovenija je stavila žicu. To je sigurnosni problem. Ima ljudi koji bodu noževima. Ako se uspostavi ograda - tada je logično da je riješen problem", kaže Pernar.

Opširnije...

KRIPTO VALUTE Netko (zlo)upotrebljava ministra Vjekoslava Bevandu

Na društvenim mrežama već nekoliko dana nalaze se tekstovi s izmišljenim izjavama zamjenika predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH i ministra financija i trezora BiH Vjekoslava Bevande koji, navodno, poziva na trgovinu kripto valutama, zbog čega je ovaj slučaj jučer prijavljen nadležnim policijskim agencijama u BiH.

Opširnije...

Bernardić: "Ljubav Pupovca i Plenkovića velika i neobjašnjiva"

  Predsjednik SDP-a Davor Bernardić izjavio je u srijedu za HRT kako mu nije jasno zašto predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac podržava vladajuću većinu i Vladu te je ustvrdio da je ljubav između njega i premijera očito velika i neobjašnjiva te da tu vlada osobni interes.

Opširnije...

Privatnik iz BiH ukinuo radne subote i debelo se iznenadio

  Vlasnik bihaćkog autoservisa "Bagrameli" odlučio je prije godinu dana ukinuti radnu subotu. Na taj potez odlučio se zbog narušenog zdravlja i sebe i radnika kao i želje da više vremena provedu s obiteljima.

Opširnije...

U HP Mostar štrajkali su zaposlenici okupljeni oko jednog od dva sindikata, ali Uprava ih smatra "nereprezentativnima"

Nakon što su sindikti najavili štrajk upozorenja, iz HP Mostar priopćeno je kako njihovi djelatnici nemaju razloga za štrajk jer, ističu, sve plaće i naknade u cijelosti se isplaćuju. Iz Uprave ističu da je sindikat koji je najavio štrajk - nereprezentativan, ma što to trebalo značiti.

Opširnije...

No comment.

Pravo

Top teme

 

Trach

Promo

Kolumna